Leave Your Message
01020304

Kategori produk

"Kualitas minangka budaya kita" , Kita duwe peralatan produksi canggih lan tim R&D profesional,

terus-terusan ngupayakake inovasi lan terobosan teknologi,
lan setya nyedhiyakake produk lan layanan sing paling apik kanggo para pelanggan.

utama produk

produk panas

Minangka Pandhuan jeneng kita, kita kepengin banget nuntun sampeyan nemokake produk sing pas.

Babagan awake dhewe

Profil perusahaan

We are Guide Technology Co., Ltd. Pandhuan minangka pabrikan LED Display berbasis China kanggo meh kabeh acara, utawa aplikasi. We offer resolusi dhuwur, padhange dhuwur, Indoor lan njaba tampilan mimpin kayata malah tataran mimpin tampilan, komersial mimpin tampilan, cilik piksel pitch dipimpin tampilan lan transparent mimpin tampilan, Ing bisnis iki kita miwiti ing 2011, kita duwe full-time Staff saka profesional produksi darmabakti kanggo mesthekake sukses.
ndeleng liyane
  • 2011
    taun
    Kita miwiti ing
  • 10000
    Area pabrik
  • 30
    Lini produksi
  • 10
    Staff R&D khusus

Pusat Warta

Siap ngirim syarat sampeyan?

Kanggo pitakon babagan produk kita, tinggalake pesen menyang kita lan kita bakal hubungi sajrone 8 jam lan menehi solusi gratis

Klik kanggo ngirim